Visualització de contingut web

Qui som

Des de fa dues dècades, el Congrés Estatal de Voluntariat reuneix anualment voluntaris, entitats del tercer sector i altres sectors relacionats amb la solidaritat. Aquest esdeveniment de referència se celebra cada any en diferents emplaçaments de la geografia espanyola i enguany la ciutat amfitriona és València.

Per això, la XXI edició del Congrés Estatal de Voluntaris tindrà lloc els dies 9 i 10 de desembre al Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Cièncias de la ciutat. Aquesta edició, organitzada per la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social i la Plataforma Estatal de Voluntariat, té per lema "La mar de voluntariat" i el seu principal objectiu és reflexionar sobre l'evolució i les tendències recents del voluntariat, així com impulsar els instruments amb els quals compten les persones i entitats del tercer sector. La mar de voluntariat representa tots els homes i dones que dia a dia col·laboren en comunitat oferint lliurement el seu temps per contribuir a una societat millor.

Durant els dos dies en què se celebra el fòrum es portaran a cap ponències, panells, tallers, esdeveniments culturals i de promoció i difusió de bones pràctiques del voluntariat, etc., prenent com a referència els principis de qualitat i innovació. Comptarem amb la participació d'entitats de diferents sectors i àmbits, com el social, educatiu, sanitari, joventut, emergències, mediambiental, cooperació internacional i participació, entre altres.

El contingut de la XXI edició del Congrés Estatal del Voluntariat gira fonamentalment a l'entorn de la relació del voluntariat amb quatre agents principals: la societat i el món, el tercer sector, les associacions, i altres agents com ara universitats, empreses i pimes, Administracions Públiques, escoles i instituts, etc. Comptarem a més amb la presència de referents com Adela Cortina i Juan Ángel Poyatos i la participació d'algunes comunitats autònomes i entitats del tercer sector a nivell nacional. Las activitats abastaran temàtiques vinculades, entre moltes altres, les bones pràctiques, la discapacitat, la discriminació, la despoblació rural o la perspectiva de gènere.

El Congrés Estatal de Voluntariat en la seua edició XXI es presenta com una cita ineludible per a totes aquelles persones que vulguen conéixer i reflexionar en les propostes i actuacions més actuals del voluntariat al nostre país. US CONVIDEM A PARTICIPAR-HI.

Organizan / Colaboran

 

 

 

Organitzat per:                    Col·labora: