Visualització de contingut web

Informació d'interés

Si s'ha inscrit al Congrés, rebrà un correu de la Secretaria Tècnica per a remetre-li la seua acreditació adjunta en aquest correu electrònic. Haurà de portar-la impresa; és important que durant el Congrés la porte penjada en tot moment.
Si s'ha inscrit i finalment no hi assistirà, li sol·licitem que contacte amb la Secretaria per a anul·lar la inscripció i deixar la seua plaça lliure per a altres persones interessades.
 
El lliurament de documentacions començarà dilluns 9 de desembre, a les 9 hores, al costat de l'entrada del Saló Santiago Grisolía del Museu Príncipe Felipe (entrada est del Museu).
Li recordem novament la importància de portar la seua ACREDITACIÓ IMPRESA, perquè el procés de recepció siga el més àgil possible i evitar esperes.
 
A continuació, li facilitem també, informació d'última hora i que esperem que li siga d'utilitat.


ORATGE A VALÈNCIA

COM ARRIBAR A LA SEU

  • Amb cotxe. En la seu disposa de pàrquing públic. Cost 2,30 €/hora.
  • Amb autobús: EMT: 13, 14, 15, 19, 35, 95 i 40.
  • Amb metro: línies núm. 3 i núm. 5 . Es recomana accedir des de la parada de l'Albereda, a uns 15 minuts del recinte, situada als jardins de l'antic llit del Túria.
  • MENJAR I PAUSES (COFFEES)

Es realitzaran pauses de matí (11 hores) i també esmorzars de treball (tipus còctel, a les 14 hores) tots dos dies del Congrés, al carrer Major (1a planta) juntament amb els expositors i el calendari del voluntariat.
Si és al·lèrgic o intolerant a algun aliment, per favor, indique'ns-ho a la Secretaria per tal de tindre'l en compte per a l'esmorzar de treball.

CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA I ENQUESTA DE VALORACIÓ

A la finalització del Congrés, podrà obtindre el seu certificat d'assistència. Des de la Secretaria li enviarem un correu electrònic amb instruccions per a la seua descàrrega, juntament amb una enquesta en línia que agrairem que emplene, atesa la seua importància per a l'organització. No li costarà més de 2 minuts fer-la.

VISITA GUIADA

Si s'ha inscrit a la visita guiada al barri antic de València, haurà d'acudir dilluns 9 de desembre a les 19 hores a l'entrada del pàrquing - parada autocars.
Els autocars li portaran al centre, però NO hi haurà retorn a la seu.
 
Després de la visita guiada podrà acudir a l'exposició "Dotze mirades amb solidaritat" del calendari 2020 de la Plataforma Estatal de Voluntariat.
 
En cas de no estar inscrit en la visita, pot acudir a l'exposició directament.
 
Li facilitem a continuació la informació de l'exposició:


Consulte la web del Congrés. https://congresovoluntariado2019.gva.es

Per a qualsevol dubte o aclariment, consulte amb la Secretaria Tècnica: cevents. Beatriz Serrano. Tel. 960 91 45 45. congresovoluntariado@cevents.es
 
Una cordial salutació,
Secretaria Tècnica

Organizan / Colaboran

 

 

 

Organitzat per:                    Col·labora: